/academy/images/logo-hebbes-academy.png
/academy/images/img_15.jpg

Opleiding tot TrainingsActeur

6 daagse opleiding tot trainingsacteur
met Arianda Schepens
Alle actuele data voor het hele jaar ;
https://www.hebbesacademy.nl/6-daagse-opleiding-tot-trainingsacteur/

Deze opleiding trainingsacteren is erop gericht om je het vak van trainingsacteur eigen te maken. De laatste jaren neemt de vraag naar trainingsacteurs steeds meer toe. Professionele trainingsacteurs worden o.a. ingezet bij assessments, kickoff bijeenkomsten, rollenspelen, simulaties en bij communicatie/gedragstrainingen.
Je leert in 6 dagen hoe je jezelf kunt voorbereiden op een manier zoals dat van een trainingsacteur in de praktijk wordt verwacht.
Hoe je op een gemakkelijke manier je rol kan uitvragen om geloofwaardig spel neer te zetten.
Als trainingsacteur moet je kunnen afstemmen, nauwkeurig aan kunnen voelen wat er nodig is om het juiste effect, het juiste resultaat te kunnen behalen.

Het instroomniveau van deze opleiding is MBO+/HBO.
De lessen worden gegeven door Arianda Schepens. Naast trainer/docent sinds 1998 ook actief werkzaam als trainingsacteur. Bij diverse lessen worden naast de vaste trainer ook externe trainingsacteurs/trainers ingezet.
Aan het eind van deze opleiding heb je een stevige basis om te gaan werken als trainingsacteur. Je beheerst de basismodellen die noodzakelijk zijn voor het werken in een rollenspel en je kunt op gepaste wijze feedback geven.

Deze opleiding wordt ondersteund door de NVvT (Nederlandse Vereniging van Trainingsacteurs)

Kijk voor ALLE informatie bij opleiding tot trainingsacteur 

Mét de mogelijkheid om in te schrijven op www.detrainingsacteurs.nl een platform waar trainingsacteurs en opdrachtgevers elkaar ontmoeten.Kosten: € 0,- incl. 21% BTW

Afgestudeerden in april 2019
CRKBO Geregistreerd Docent

Reacties van eerdere deelnemers:

Met veel plezier heb ik de cursus Trainingacteren gevolgd.
Het waren 4 pittige maar zeer leerzame dagen. Alle informatie, theorie en praktijk zijn zeer waardevol. Dit heb ik goed kunnen gebruiken voor mijn stage dagen op de Hoge School in Rotterdam. Erg prettig dat deze mogelijkheid geboden werd. Ik ben Hebbes Academy en met name Arianda zeer dankbaar, dat ik deze cursus bij hen kon volgen!

Marien Hoekstra
------------------------------------------------------
Ik wil je nogmaals bedanken voor de inzichten die je hebt gegeven in de cursus(trainingsacteren), ik wist niet dat er zoveel bij kwam kijken. Je hebt naar mijn idee werkelijk alles aangestipt wat ook maar een beetje belangrijk was en dat in zo een korte cursus.
Natuurlijk heeft dat ook zeker met je gedrevenheid te maken.

Thanx Waldo Bank-Blaauwbroek
-----------------------------------------------------
Deze cursus was mijn eerste kennismaking met trainingsacteren en ik vond het heel erg leuk en heb ontzettend veel geleerd in een korte periode. Bij trainingsacteren komt zoveel meer kijken dan alleen maar acteren. Ik vond het ook heel fijn dat we erg veel hebben geoefend door de rollenspellen te doen, in plaats van dat er alleen maar theorie aan bod kwam. En heel fijn dat we zoveel hebben geoefend met feedback geven. Van naar elkaar kijken leer je zeker ook heel veel. Dat het zo leuk en leerzaam was, heeft (voor mij) zeker ook te maken met het feit dat ik je een heel leuk mens vind en jouw manier van les geven vond ik heel prettig. Je weet alles goed over te brengen, zowel door je kennis als enthousiasme. Heel erg bedankt daarvoor! Ik wil zeker nog eens een workshop/cursus bij Hebbes volgen.

Groetjes, Esmeralda Blansjaar
--------------------------------------------------
De cursus trainingsacteren was voor mij zeer nuttig als oriëntatie voor een evt. vervolgopleiding.
Ik heb er veel van opgestoken maar merk dat er nog veel te leren en te oefenen valt.
Wat ik fijn vond is dat je veel praktijk deed en ter ondersteuning theorie , modellen etc.waardoor het zeker niet saai o.i.d. was.
Ook vind ik dat je je verhaal goed overbrengt in duidelijke taal , en er goeie voorbeelden bijhaalt.
Mijn tip is dat je als cursist het boek Toolbox voor Trainingsacteurs aanschaft ter ondersteuning van de cursus.

Bedankt , en wie weet tot ziens ,

Frans Leijs
-------------------------------------------------------
Allereerst, nogmaals, vind ik je manier van lesgeven/training erg prettig. Down to earth, niets hoogdravends. Het stelt je op je gemak en zorgt er voor dat fouten maken helemaal niet erg is!
De cursus is goed opgezet. Er zit een logische volgorde in. De speelse manier om dingen duidelijk te maken, spraken me erg aan.
Na de cursus kun je daadwerkelijk aan de slag als trainingsacteur.
Persoonlijk had ik nog wel iets meer willen oefenen met de diverse gespreksmodellen. Ik denk dan ook, dat een grotere groep er voor zorgt dat er voor het oefengedeelte te weinig tijd overblijft als het in 4 lesdagen wordt aangeboden.
Het is veel informatie die je tot je krijgt, maar persoonlijk houd ik daar van. Ik denk dat men zich er wel bewust van moet zijn, dat je 'niet even' dit tot je neemt. Trainingsacteur zijn is pittig en alleen voor diegene die het ook echt willen.

Angela Zandbergen